Films in overvloed

Zoals steeds verwent Rode Hond je weer met straffe familiefilms op het grote scherm. Filmhuis Cinema ZED serveert ook heel wat lekkers naast het witte doek: van stadswandeling tot zondags filmontbijt.

  • Mijn moeder is een gorilla (do + za + zo, 5-8 j): Weesmeisje Jonna droomt van een moeder. Op een dag klopt er een gorilla aan die haar wil adopteren.
  • Wolfy (do = vr+ zo, 5-8 j) + filmontbijt (zo): In vier korte verhalen zien we de schattige Wolfy en zijn vrienden aan het werk in alle seizoenen: terwijl ze spelen op een ijsschots, een verjaardagstaart bakken of meereizen met de trekvogels. Op zondag kan je de film combineren met een heerlijk filmontbijt.
  • Dragon girl (vr+ za + zo, 6-12 j) + filmontbijt (zo): Sara verstopt  zich in een leegstaand huis om er Kerstmis alleen te vieren. Tot ze in de garage een babydraakje ontdekt en dat moet redden van de lokale drakenjager en de politie. Ook deze film kan je combineren met een zondags filmontbijt.
  • Go Youth (do + vr, 12 j): Vier eigenzinnige jongeren groeien op in Mexico City. Hun leven zit vol met de passies en zorgen die horen bij volwassen worden.
  • Hoe word ik een Viking? (vr + za, 7-12 j): Een spannende avonturenfilm over een Vikingjongen die een vriendschap aangaat met een meisje van het vijandelijke dorp. Combineer dit met een stadswandeling door het Leuven van de Vikings!