Jong geleerd

Met hele jonge kinderen genieten van cultuur? Natuurlijk kan dat!
Rode Hond selecteert ook dit jaar weer enkele pareltjes voor de allerkleinsten!

> Klankennest: Een muzikante en een beeldhouwer nemen je mee op een speelse ontdekkingsreis door de expo 'Borman en Zonen' in het M - Museum. Een beleving in klank en beeld! (za, 0-4 j)

> Kinderkunstenatelier: Ga met je kleine held op kliederkladder- ontdekkingstocht. Experimenteer met nieuwe materialen en geniet samen van een heerlijk crea-moment. (za, 1,5-4 j)

> luid: Bomen vol buizen. Takken met trechters. Een gigantische installatie. Het duo tout petit maakt een energieke dansvoorstelling waarin klanken beweging worden en beweging klank maakt. (za-zo, 3-6 j)

> ik zit hier!: Compagnie Gorilla maakt een woordeloze voorstelling vol beweging. Over zoeken en vinden. Over loslaten en toch niet vallen. Met zwaaien, werpen en juichen. En alles … zonder woorden. (di, 2-6 j)

> FamilieCircus*Zondag: Leef je met het hele gezin uit in verschillende circusdisciplines. Deze inspirerende workshop van Cirkus in Beweging heeft een lichte acro-yogatoets en is misschien de start van een zondags familieritueel?! (zo, 1,5-12 j)

> SNØW: Een heerlijke kløter-voorstelling over het klimaat. Een pinguïn, een frigo en een rochelende vuilniszak komen in opstand tegen de Grote Mensen die niet willen luisteren! (di, 3-6 j)