Samen met de hele roedel

'Rode Hond' is een kunstenfestival voor het hele gezin. Klein en groot genieten er samen van het programma. Bij een aantal activiteiten is samen deelnemen zelfs een absolute must.

> Mary Poppins,een musicalworkshop (za, 6-9 j) - Tijdens deze workshop ontdek je de wereld van musical. Je zingt, danst en speelt mee. Ook de volwassen begeleider mag meedoen. Dat is pas écht supercalifragilisticexpialidasties!

> Muziekkriebels (za, 6m - 6 j) - Kom samen met je kind muziek beleven en laat je betoveren. Geniet van een enthousiaste creatieve zoektocht in de wondere wereld van de muziek. Beleef een magische eerste kennismaking met klassieke muziek.

Family Move! (zo, 2 - 102 j)  - Jong en oud maken samen actief plezier en helpen elkaar allerhande uitdagingen te overwinnen in een fijne mix van circus en parkour.

Verbeelding van het universum: familierondleiding (do, 4-7 j) - Ontdek de eeuwenlange fascinatie van de mensen voor het heelal en het ontstaan van de wereld. Ga samen met de hele familie op ontdekking tijdens deze interactieve rondleiding op maat van kleuters.