dé urban hotspot

za 27/10/2018 - 13:00
Tickets vanaf 04.09
doorlopend van 13.00 tot 17.00 uur
6-12 jaar
Dit evenement is gratis

Ook dit jaar opent BURn, kort voor Breakdance, Urban en Rap, weer zijn deuren tijdens Rode Hond!

Alle kinderen en ouders die iets willen (bij)leren over de urban arts zijn hartelijk welkom. Dit jaar ligt de nadruk bij dans en straatkunst.

Grafittiwall

Heb je altijd al willen leren hoe je graffiti tekent? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Je leert alles over graffiti spuiten en natuurlijk ga je daarna zelf als een echte artiest aan de slag op de urban arts muur.

Krijtgrafitti

Jeugdcentrum Vleugel F heeft aan een heleboel grafitti(krijt)artiesten gevraagd om op het binnenplein één grote en uitdagende krijttekening te maken. Eentje die nog kleurrijk ingekleurd mag worden door iedereen die er zin in heeft! Kom jij mee kleuren?

Breakdance

Zin om een echte Bboy of Bgirl te worden? Begin je dan al maar op te warmen. Deze workshop leert je alle tricks van breakdance: footwork, windmills, swipes, battle... niets zal je nog vreemd zijn! Coole urban mama’s, papa’s, opa en oma’s worden uitgedaagd door hun kroost. Wie kent de beste moves?!

Petten pimpen

Wil je ook een leuke originele pet voor Bboys of Bgirls? Kom dan zeker je eigen pet pimpen.

Zeefdrukken

Zin om je eigen Rode Hondtas te maken? Kom dan zeker langs. Je leert zeefdrukken, een techniek waarbij inkt met een rakel door een fijnmazige zeef met een sjabloon wordt geduwd om een ontwerp op textiel te drukken

Urban Café

Honger en dorst van al die workshops? Stil dan hier je trek!

EXTRA

Om 13.30 uur en 15.30 uur kan je ook je dansmoves demonstreren (en verfijnen) in de workshop ‘Streetdance’.