Level Q (met workshop Spel)

LAP vzw
za 26/10/2019 - 15:00
Theater, Dans, Workshop
60' (Level Q) - 120' (Level Q + Spel)
8-12 jaar

Ticketprijzen

  • Level Q: € 8 - € 1,60 voor UiTPAS met kansentarief
  • Level Q + spel: € 13 - € 2,60 voor UiTPAS met kansentarief

Een fysiek spel waarin iedereen wordt uitgedaagd.
Vallen en opstaan tot je de eindmeet bereikt.
Of net niet?
Geraken we tot Level Q?

Na de succesvolle doortocht van 'Level Q' bij 30CC in mei 2019, is Lap vzw opnieuw te gast op het 'Rode Hond' festival. Mis deze publiekslieveling niet.

'Level Q' is een verrassend fysieke theatrale dansvoorstelling waarin vier spelers tot het uiterste gaan. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en dat van het publiek. Geïnspireerd op het kijkplezier dat mensen beleven bij verschillende spelen, spelprogramma’s en sportwedstrijden, wil de voorstelling het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ uitdiepen en in vraag stellen. 

Workshop na de voorstelling

Is een spel of wedstrijd spannend omdat je niet weet wie er zal winnen? Dat alles elk moment kan keren? Wordt een spel pas interessant als je de spelregels kent? Deze fysieke workshop wil het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ uitdiepen en in vraag stellen. Er zal gewerkt worden rond strategieën, tactiek en sabotage via beweging en tekst alsook door te filosoferen.

In de pers

- Kabaal Leuven sprak voor en na de voorstelling met het publiek

Credits

concept en choreografie Dafne Maes en Danaé Bosman met Dafne Maes, Danaé Bosman, Piet Van Dycke en Steven Beersmans muziek Linde Carrijn kostuums Maartje van Bourgognie eindregie Randi De Vlieghe techniek Hans Rigouts foto Liese Vaesen

productie LAP vzw coproductie CC Deurne, DE Studio, 30CC en CC Het Gasthuis

Bekijk en luister online