grensgeval & aifoon
Theater, Circus
Theater, Circus, Welcome to all
STUK
Soetezaal
45'
4 tot 12 jaar
volzet

Ticketprijzen

€ 8 - € 1,60 voor UiTPAS met kansentarief

Murmur gaat over de (on)mogelijke grenzen tussen mens, natuur en ding. Kan een mens een ding worden? Of een machine, of een dier? Kan een ding tot leven komen? En kan een object soms ook dierlijk zijn?

Camiel zwiept, smijt en slingert met speakers waaruit natuurgeluiden klinken. Hij bedekt ze, dempt ze, deelt ze uit. Zo maakt hij live een acrobatische, bewegende geluidscompositie. Hij plakt speakers op zijn lijf, gaat de lucht in. Is hij een helikopter? Een zwerm spreeuwen? Een cocon? Of toch gewoon een zoekende mens? Hij hijst een krakende speaker op zijn rug, sleept als een slak over de grond.

Plots beginnen de rugzakken van het publiek te zoemen en wordt alles en iedereen deel van een wervelwind van geluid. Ben je een mens in een groep? Een dier in een zwerm? Of een instrument in een compositie? Of ben je het allemaal tegelijk?

Murmur is circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt. Een voorstelling voor iedereen die wel eens meer dan alleen mens wil zijn.

Welcome to all

Murmur is a circus sound-theatre that stimulates the senses with rustling backpacks, a landscape of speakers and an acrobatic composer. A performance for anyone who wants to be more than just a human.

Credits

concept Hanne Vandersteene, Mahlu Mertens en Stijn Dickel acrobatie Camiel Corneille regie Hanne Vandersteene en Mahlu Mertens dramaturgie Mieke Versyp geluidscompositie Stijn Dickel (aifoon) software-ontwikkeling Tim De Paepe hardware Jeroen Vandesande kostuums Dorine Demuynck

www.aifoon.org