Theater De Spiegel
Theaterconcert
Theaterconcert, Welcome to all
45'
van 0 tot 14 maanden

Ticketprijzen

  • € 8 - € 1,60 voor UiTPAS met kansentarief
  • per voorstelling 9 bubbels van telkens 1 baby + max. 2 volwassen begeleiders, volwassenen en baby hebben elk een eigen ticket nodig

Maanden voor onze geboorte ontmoeten we de wereld al: door het ruisen en rommelen, bonzen en borrelen, maar ook door het praten, lachen, zingen. Een magistrale, malende, meerstemmige moedermelodie. De herinnering aan deze wondere klankenwereld ligt verzonken op de bodem van ons bewustzijn.

In OORT nemen drie spelers je mee terug naar deze klankenplek. Samen met je baby ontdek je zelf al deze geluiden, die je kan horen, maar soms ook kan voelen of zien. Daaruit ontstaat muziek: meerstemmig en eeuwenoud, puur en prikkelend.

OORT is een intiem theaterconcert, een fysieke klankervaring die verrast, vervreemdt en tegelijk vertrouwd voelt. Een reis naar de meerstemmige wereld van vóór onze geboorte. Geïnspireerd door wetenschap, technologie en Vlaamse polyfonie.

Welcome to all

Credits

van Isabel Voets, Zoë en Astrid Bossuyt met Anne Marie Honggokoesoemo, Astrid en Zoë Bossuyt coaching Jasmin Hasler en Karel Van Ransbeeck compositie Adrian Lenski productie Theater De Spiegel co-productie Muziekcentrum deBijloke, Stichting 2TurvenHoog, De Veerman, De Studio, Perpodium, KinderKinder e.V., De Spiegel & AMUZ met dank aan de Belgische Taks shelter-regeling foto Senne Van Loock

www.despiegel.com

Bekijk en luister online