Tuning People & BRONKS
Theater
70'
8-12 jaar

Ticketprijzen

€ 8 - € 1,60 voor UiTPAS met kansentarief
+ kinderopvang

Rita is een alleenstaande vrouw op leeftijd, met een groot gevoel voor drama. Met haar liefde voor opera probeert ze de dagelijkse sleur en de ouderdom angstvallig te ontvluchten. Ze verdwaalt in een waanzinnig labyrint waar fictie en realiteit niet meer van elkaar te onderscheiden zijn.

Randi De Vlieghe en Jef Van gestel maakten in 2015 voor KOPERGIETERY het fel gesmaakte ‘Voetbal op Hoge Hakken’. Rita, een van de personages uit die voorstelling, krijgt nu een tweede leven en zoekt opnieuw de dunne grens op tussen dans, spel en performance. Randi en Jef hebben een voorliefde om van het alledaagse iets buitengewoons te maken.

publieksreactie

"Gisteren was ik met mijn dochter aanwezig tijdens Rita. Een dikke proficiat. Het was gewoonweg super. Als dit kindertheater is, dan wil ik terug kind worden. Dit is een voorstelling die eender welk volwassen publiek kan boeien volgens mij. Het was de eerste keer dat wij naar een voorstelling kwamen kijken in jullie theater, maar ik kan u verzekeren het zal zeker niet de laatste keer zijn." (Dirk A.)

gratis kinderopvang

Bij deze voorstelling wordt gratis kinderopvang voorzien.

Rode Hond vraagt om altijd de aangegeven minimumleeftijd te respecteren. Te jonge kinderen verliezen sneller hun aandacht en kunnen het publiek en de spelers storen.

Bij het bestellen van je tickets kan je aanvinken of je hiervan gebruik wil maken.

In de pers

Credits

van en met Randi De Vlieghe en Jef Van gestel geluids- en decorontwerp  Wannes Deneer  uitvoering decor Simon Callens en Danny Vandeput lichtontwerp Thomas Clause techniek Jo Thielemans coach Veerle Kerckhoven en Natascha Pire kostuum Maartje Van Bourgognie  productieleiding Ellen De Naeyer met dank aan KOPERGIETERY en Walpurgis met steun van de Vlaamse overheid co-creatie Tuning People & BRONKS foto Jef Van gestel en Jan De Brabander

www.tuningpeople.be
www.bronks.be