Festivalcentrum

Rode Hond opent voor de vijfde keer een eigen Festivalcentrum. Deze keer werkt 30CC samen met de bewoners in en rond Hal 5 en het Blauwputplein. Samen maken ze een programma op maat van deze buurt én alle kinderen en hun families. De meeste activiteiten zijn bovendien helemaal gratis!

Openingsfeest

De Madammen from Ipanema van Cirkus in Beweging zorgen voor een spetterend openingsfeest (za). Samen met enkele kinderen uit Buurtwerk Casablanca brengen ze een verse muzikale samenwerking met verschillende slaginstrumenten. Boem patat

Festivalcafé

Geen Festivalcentrum zonder café. In de Foodcourt van Hal 5 kan je de hele dag terecht voor lekker eten en drinken, op kindermaat. Of ga voor een complete metamorfose met facepaint, laat je je haar stylen door de Rode Hond-kapper en een familieportret maken. (za - di, alle leeftijden)

Muziekcafé

Geen café zonder een streepje livemuziek. Elke dag krijg je een vieruurtje vol dromerige en zachte muziek, met ook een paar steengoede Leuvense muzikanten. (za - di, alle leeftijden)

in en rond hal 5

Uiteraard valt er ook veel te beleven in de rest van Hal 5, op het Blauwputplein en in Buurtwerk Casablanca. De vertrouwde XL-games, de paardenmolen en de bibliobus zijn opnieuw van de partij, maar mis zeker deze nieuwkomers niet. Bij de meeste activiteiten kan je heel de dag (gratis) deelnemen.

Pop-upacts

Laat je verrassen door deze opduikende acts! Ze zijn geschikt voor alle leeftijden en helemaal gratis.