Baby- & Peutercircomotoriek

Cirkus in Beweging
Workshop, Circus, Welcome to all
De Zevensprong
Turnzaal (ingang via grote poort in de Rijschoolstraat naast Sporthal Rijschool)
60'
9.00-10.00 uur: 0-1 jaar | 10.30-11.30 uur: 1-2 jaar | 12.00-13.00 uur: 2-3 jaar

Ticketprijzen

  • duoticket: € 5 (kind) + € 5 (max 1 volwassene) 
  • € 2 met UiTPAS met kansentarief

Circomotoriek is een manier van spelen en bewegen waardoor baby’s, peuters en kleuters zich goed gaan voelen in hun vel en zelfvertrouwen krijgen. Tijd maken om samen te spelen is goed voor de ontwikkeling van je kind en de vertrouwensrelatie. Door speelse oefeningen worden baby’s zich bewust van hun lichaam en van de ruimte rondom hen. En zoals het spreekwoord zegt: “Jong geleerd, is oud gedaan!”

Bij Cirkus in Beweging starten de lessen circomotoriek vanaf 3 jaar, maar binnen deze workshop kunnen ook de allerkleinsten al eens proeven van het acrobatische circusplezier. Hiervoor putten we heel wat inspiratie uit de 'Hey Baby'-kalenders van Monique Melotte en Laura van Bouchout. 

Doe samen met je baby speelse bewegingsoefeningen op maat van de eigen motorische ontwikkeling, ga samen op verkenning in het spel- en knuffelparadijs op minimaat of kom tot rust in de kussen- of schommelhoek.

Welcome to all

Baby & toddler circus motor skills
Cirkus in Beweging allows tiny tots to get a first taste of acrobatic circus fun. Together with your toddler or preschooler, you can exercise in a playful manner to develop their motor skills.

Credits

met Cirkus in Beweging