Micro … de dingen komen in opstand

Sonja van Ojen en Hendrik Kegels
zo 29/10/2023 - 16:00
Geannuleerd
70'
7 -12 jaar
ticketinfo volgt

Ticketprijzen

€ 8 - € 1,60 voor UiTPAS met kansentarief

De voorstelling Micro ... de dingen komen in opstand werd helaas geannuleerd om productionele redenen. Samen met het theatergezelschap zoeken we een nieuwe datum.

Tickethouders krijgen hierover nog een persoonlijk bericht.

---------------------

Een lichtschakelaar krijgt voor het eerst de kans om zijn verhaal te vertellen aan een aandachtig luisterend publiek, het brandblusapparaat verklaart de liefde aan de altijd brandende noodverlichting en het stopcontact kan eindelijk zijn grote levensvraag stellen.

In Micro… de dingen komen in opstand spelen geen acteurs verrassend genoeg de hoofdrol. Kleine spullen, zoals het stopcontact, het brandblusapparaat en een lichtschakelaar, trekken de aandacht naar zich toe. Sonja van Ojen en Hendrik Kegels maakten een bruisende objecttheaterslapstick waarbij jong en oud zich kunnen verplaatsen in de zielen en harten van dingen. Met gevoel voor humor en absurdisme nodigt de voorstelling uit om na te denken over verspilling en de bijzondere waarde van dingen.

Credits

concept & tekst Sonja van Ojen en Hendrik Kegels eindregie Belle van Heerikhuizen spel Sonja van Ojen, Hendrik Kegels en Adina Macpherson

Bekijk en luister online