Niet enkel voor puppy's

'Rode Hond' is een kunstenfestival voor het hele gezin. Klein en groot genieten er samen van het programma. Bij een aantal activiteiten is samen deelnemen zelfs een absolute must.

> Het internet staat vol met filmpjes van spectaculaire, gewaagde of grappige stunts. Ben je zelf iemand die graag uitdaagt of uitgedaagd wordt? Leer een reportage maken van je echte of getrukeerde stunts in 'YouTube Stunts'. (zo, 8-12 j)

> In het interactieve 'PEL' zit je elkaar op de huid. Haren als een woud, aders als straten, een tong als trampoline … als biologen op expeditie onderzoek je het landschap van het lichaam met microscopische interesse. (zo, 6-12 j)

> Inspiratie vind je overal. Samen met schrijver en illustrator Kristof Devos bekijk je tekeningen en ontrafel je 'het geheim van de inspiratie’. Daarna ga je in duo of trio aan de slag en zet je je ideeën op papier. (ma, 8-12 j)

> Zin om samen met mama en/of papa te zingen? Kies dan voor 'Zing mee in het Nederlands' van WiSPER, een zondags zangmoment met Nederlandstalige klassiekers! (zo, 7-12 j)

> 'Familie-acrobatie' en 'Parkomotoriek' De ene op de andere, de andere op de ene. Tijdens 'Familie-acrobatie' (zo, 8-12 j) leer je – letterlijk – op elkaar bouwen, van eenvoudige balanceeroefeningen tot reusachtige piramides. Of volg de 'parkourboys' van Cirkus in Beweging bij het springen, klimmen en swingen over obstakels in 'Parkomotoriek'.(ma + di, 4-6 j)